VÅRT ERBJUDANDE

Nybörjare på digital marknadsföring


KOM IGÅNG!


Är det dags att ta ett omtag kring de medier ditt företag i dagsläget använder? Vi hjälper dig att komma igång!


Har du en gammal webbsida som behöver uppdateras med nya texter med bra SEO? Eller så behöver den ett helt nytt lyft? Kanske använder du i dagsläget inte några sociala medier?


Behöver ditt företag en ny sida på Facebook, Instagram, Twitter eller LinkedIn? Eller kanske är det någon annan kanal dina kunder uppehåller sig i? Marknadsföring via sociala medier, eller SoMe som det också kallas, är viktig!


Kanske vill du bara ha stöd, tips och idéer om hur du kan utveckla din digitala marknadsföring? Eller så vill du att vi tar hand om hela det praktiska hantverket och fyller dina kanaler med relevant och engagerande innehåll? Du väljer! 

Vi tar hand om din marknadsföring

SKÖT HELA RUBBET!


Kanske önskar du att du hade en marknadsavdelning som kunde ta hand om dina kanaler? Men kanske finns det bara arbete för denna avdelning några timmar varje vecka eller månad. Lugn! Vi är den perfekta partnern!


De medier du väljer att använda dig av måste uppdateras för att behålla kundernas intresse. Så är det. Därför är din digitala marknadsföring sällan ett engångsjobb. Och det är där vi kommer in i bilden! Vi fyller dina nyhetsbrev och Facebook-inlägg med innehåll som är anpassat för dina kunder, vecka efter vecka, år efter år. Om du så önskar.  

Marknadsföring i sociala medier

VILL LÄRA MIG!


Kanske är du redan igång och tycker att det här med digital marknadsföring är riktigt roligt? Men kanske känner du dig osäker? Och kanske når du inte de resultat du önskar? Vi ser till att dina insatser får en röd tråd!


Genom att analysera din verksamhet, dina mål och din målgrupp tar vi fram en strategi åt dig. Utifrån denna kan du sedan själv sköta din digitala marknadsföring. Du blir således ett självspelande piano, kan man säga. Fiffigt va?