OM OSS

VAR FINNS DINA KUNDER?

Digital marknadsföring behöver inte vara svårt

MÅSTE HÄNGA MED!


Tiden då vi kunde välja att stå utanför den digitala utvecklingen är sedan länge över. Det finns inte längre något om. Bara ett hur.


Enligt Internetstiftelsens stora undersökning Svenskarna och Internet

har internetanvändandet ökat markant under det senaste året. Under pandemin har också nya grupper tagit steget ut på sociala medier. Det betyder att det med största sannolikhet är där som dina kunder finns. Alltså måste du också vara där. 


Digital marknadsföring behöver inte vara svårt. Vi hjälper dig! 

58 % av internetanvändarna tillbringar dagligen tid på Facebook. 


Vilka av dem är dina kunder?

VÅR ARBETSPROCESS

STEG 1


Du gör följande analys: Ni reder inte utdetta själva. Ni har inte tiden, personalresurserna eller kanske inte kundskapen. Ni behöver hjälp!

STEG 3


Vi gör noggranna analyser av det vi kom fram till vid vårt möte och skräddarsyr den marknadsföring som passar just din verksamhet och dina önskemål.

STEG 2


Du kontaktar oss. Vi bokar ett möte (troligtvis ett digitalt sådant i dessa tider!) och tillsammans diskuterar vi igenom ditt företag och dina behov.

STEG 4


Vi återkopplare till dig. Kanske med en strategi över ditt företags kommande digitala närvaro. Kanske med en hel korg full av content till dina sociala medier? 

SÅ VILKA ÄR EGENTLIGEN VI?

HANNA LANDAHL

GRUNDARE AV CONTENTSKRIBENTEN


Hanna Landahl är statsvetaren som blev lärare som blev kommunikatör och författare. Och en massa andra sakare också. Men en sak kom hon på längs med vägen. Hon älskar att skriva. Och att skapa mervärde inom marknadsföring åt sina kunder.  

VÅRA LEDORD

PERSONLIGT

PÅLITLIGT

PROFFESSIONELLT

VILL DU SER MER AV VAD VI GJORT HITTILLS?

Kika in här!


www.sovgott.se


www.hannalandahl.se


Hanna Landahl på Facebook


Hanna Landahl på Instagram