MINA TJÄNSTER

DITT BEHOV ÄR MITT UPPDRAG


Behöver du avlastning av en virtuell assistent några timmar i månaden, varje vecka eller dagligen? Jag hjälper dig utifrån de behov som just du har.


Du kan massor, det är jag övertygad om. Men kraven som ställs på oss egenföretagare är idag höga. Och du kan inte hinna med allt. Kan inte vara bäst på allt. Det är omöjligt. Så medan du fokuserar på kärnverksamheten sköter jag det som är runt omkring. 


Hör av dig och berätta vad just du och ditt företag behöver hjälp med!

Nybörjare på digital marknadsföring

TEXT ÄR MITT EXPERTOMRÅDE


Vad du än behöver när det gäller text kan jag hjälpa dig! 


Inlägg till sociala medier, copy, content marketing, webbtexter, nyhetsbrev, mejlutskick, rapporter, ansökningar, årsredovisningar. Listan kan säkert göras ännu längre. Jag kan hjälpa dig att skriva, men också att redigera och korrekturläsa. 

Vi tar hand om din marknadsföring

TIPS OCH RÅD


Om du jobbar ensam behöver du ibland någon att bolla med. En klok kollega med en analytisk hjärna.


Jag kan ge dig tips och råd exempelvis när det gäller kommunikation med dina kunder. Vilken är din målgrupp, var finns de och hur når du dem? Vill du så tar jag fram en strategi för ditt företags digitala närvaro.

Marknadsföring i sociala medier

SOCIAL MEDIA MANAGER


Sociala medier kan vara ett viktigt redskap för att nå dina kunder. Men det kräver tid, kunskap och engagemang.


Om du vill kan jag bli din egen social media manager. Jag producerar innehåll till dina sociala kanaler, svarar dina följare, skapar annonser och kampanjer - allt förstås på den nivå som passar dig och ditt företag bäst! 

Marknadsföring i sociala medier

ADMINISTRATION


Spara tid, pengar och energi genom att lämna över administrationen åt mig. Så att du hinner göra annat.


Jag fakturerar, bokar dina resor, administirerar ditt mejlkonto, gör dina powerpointpresentationer och fixar julfesten. Behöver du hjälp med något annat? Hör av dig som pratar vi om det!